kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Lóverseny az éjszakában

Három szakág egy helyen, ez csak a Kincsem Park lehet és a Lóverseny az Éjszakában! Angol telivérek, agarak és ügetők versenyeznek minden második péntek este a Kincsem Parkban. Következő versenynap: szeptember 2-án 18:00 órától. Helyszín: Kincsem Park. Következő időpont: 2016. szeptember 2., péntek 18:00
Belépődíjas rendezvény a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show keretében. A belépők ára 900 Ft/fő, melyből 300 Ft szabadon lejátszható a lóverseny vagy agárfutamokra. A rendezvény gyermekeknek ingyenes. Lóverseny az éjszakában, idén már nyolcadik alkalommal! Gyere el szeptember 2-án pénteken este a Kincsem Parkba a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show-ra és éld át a versenynap legizgalmasabb pillanatait. A futamokat akár a klimatizált Panoráma Étteremben is végigizgulhatod. Lesz gát- és lovasutánpótlás futam, agárversenyek, ügetőfutamok és a napot záró attrakció a Péntek Esti Szuper Sprint Futam. Kezdés 18:00 órakor.

Forrás: lovasok.hu

 

Festetics Vágta Gyenesdiáson

2016-ban Gyenesdiáson a hagyományos, visszatérő programjaink mellett ismét neves rendezvénnyel várják a vendégeket, érdeklődőket. A település újból otthont ad majd a Festetics Vágtának, mely a Nemzeti Vágta regionális előfutama. Nagy lóerő hétvége! A Nemzeti Vágta regionális előfutama Keszthelyen és Gyenesdiáson 2016. augusztus 20-21. Mindkét nap nap érdekes programokkal várnak minden érdeklődőt Gyenesdiáson a Faludi síkon.

Részletes programleírás itt található

Forrás: gyenesdias.info.hu

 

 

Országos Díjugrató Minősítő verseny

Könnyen veszed az akadályokat? Akkor semmi sem gátolhat abban, hogy augusztus 19-21. között Te is átugorj szurkolni kedvencednek Kiskunhalasra, az Országos Díjugrató Minősítő és Grand Prix versenyre. A szórakozást a versenyszámokon kívül a családi programok és egy rekordkísérlet garantálja számodra. A belépés ingyenes.

Helyszín: Kiskunhalas, Hirling József Lovaspark (Fazekas Mihály u. 1.)
Időpont: 2016. augusztus 19-21.
Belépés: ingyenes
Biztosan nem fogsz unatkozni a rendezvény alatt, hiszen minden nap ifjúsági, amatőr, nyitott és show díjugrató versenyszámokkal várnak Téged már reggel 8:00-tól egészen késő délutánig. A verseny legizgalmasabb eseményét, a Grand Prixet pedig augusztus 21-én 13:00-kor láthatod.

 

Bővebben... [Országos Díjugrató Minősítő verseny]
 

Országos Csikósverseny

Csikósok és betyárok mérik össze tudásukat és ügyességüket az augusztusi Nyeregszemlén egy igazán látványos versenyben! Ki lesz a 2016-os év Csikós Bajnoka? Ha szeretnéd megtudni, augusztus 27-én irány Kiskunfélegyháza!

További információk itt érhetők el

Forrás: lovasok.hu

 

A Lovas Nemzet fotópályázata

A Lovas Nemzet magazin ismét meghirdeti fotópályázatát az „Évszakok” jegyében, amely 2016 és 2017 között zajlik.

A pályázat négy fordulóból áll és a lovasnemzet.hu oldalon zajlik, de követhető a facebookon is. Ezt követi a kiállítás és a díjátadás. Minden fotót a kiírásnak megfelelő digitális formában várnak. Minden évszakban zsűrizik a kiírás szerinti feltételeknek megfelelő fotókat, a díjazott képeket a honlapon és a Lovas Nemzet hasábjain keresztül mutatják be olvasóiknak. Az összevont zsűrizésre, kiállításra és díjátadó ünnepségre 2017 júniusában kerül sor, ahol a kategóriánként első három helyezett, valamint a közönségszavazás nyertesei és a különdíjasok értékes díjakat, ezen felül a négy kategória-győztes hagyományosan Mihály Árpád Hunor és Magor c. bronzplakettjét vehetik majd át.

A pályázat fő témája a ló. A képek mutassák be az ember és a ló kapcsolatát, a természet és a ló szoros egységét. A pályázók beküldhetik felvételeiket az egyes évszakokban készült pillanatokról, lovasversenyekről, lovasbemutatókról, lovasjátékokról, lovas túrákról és minden lóval és/vagy lovasával kapcsolatos szituációról.

További információ a fotópályázatról itt olvasható.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 12