kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Polgárőr Lovas Szemle

Október elsején az ország minden tájáról érkeznek lovas polgárőrök a Kincsem Parkba, hogy összemérhessék tudásukat, s mindemellett rengeteg izgalmas programmal szerettessék meg veled a lovakat, és a hagyományok ápolását. A belépés díjtalan! Időpont: 2016. október 1. (szombat) 10:00-18:00 Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Kincsem Park

Forrás: lovasok.hu

 

Galopp versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas galopp futamok várnak a Kincsem Parkban! 2016-ban 30 hétvégén, 2 hétfőn és 9 péntek esti vegyes versenynapon lépnek pályára a telivérek. A belépés ingyenes! Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Következő időpont: szeptember 24. szombat.

További galopp versenyek és versenynapok 2016-ban:

Bővebben... [Galopp versenynap]
 

Vadászlovaglás

Vegyél részt a régi korok nemesi sportjában, vagy szurkolj a lovasoknak fogatról, és élvezd a Homokhátság szépségeit október 21. és 23. között a Platános Kúria őszi vadászlovaglásán! Időpont: 2016. október 21-23. Helyszín: Platános Kúria, 6764 Őszeszék 236. A Platános Kúria szeretettel várja a saját lóval érkező lovasokat is: szabvány méretű bokszos istállót vagy igény esetén villanypásztorral leválasztott legelőt biztosít a lovak számára. Ha szeretnéd megismerni saját lovadon ülve a gyönyörű Homokhátságot, lehetőség van a program meghosszabbítására. Kérd a Platános Kúria egyedi ajánlatát! Dress code lovasoknak:

Bővebben... [Vadászlovaglás]
 

Nemzeti Vágta

Szeptember 16-18. között patadobogás rázza meg Budapestet, hiszen érkezik a Nemzeti Vágta a Hősök terére. Vágtass ki te is, hiszen a fergeteges és izgalmas hangulatú lóversenyen kívül még finom étkeket is kóstolhatsz, valamint csikósokat, lovasíjászokat és ördöglovasokat is láthatsz a lovasbemutatók keretein belül. Ősszel ismét elrajtol a hazai lovasvilág egyik legnagyobb eseménye a Hősök terén. A kilenc évvel ezelőtti elképzelés mára már hagyománnyá ért és az esemény évről-évre több hazai és külföldi látogatót vonz. A rendhagyó helyszínével igazi kuriózum a nemzetközi rendezvények között, ugyanis nincs még egy olyan példa a világban, hogy egy olyan frekventált turisztikai látványosság mint a Hősök tere, adjon helyet egy lovas eseménynek.

Bővebben... [Nemzeti Vágta]
 

Pattanj Nyeregbe!

Csikós ostorok pattognak a Kiskunfélegyházi Parkerdőben, ahol lovasok és ló rajongók szurkolnak a lófektetési világrekord-kísérleten. Színes programok dámalovasokkal, országos csikós verseny, egész napos kikapcsolódás fajtabemutatókkal, szakmai kurzusokkal a nyeregszemle lovas fesztiválon.

Forrás: origo.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 12