kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Galopp versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas galopp futamok várnak a Kincsem Parkban! 2016-ban 30 hétvégén, 2 hétfőn és 9 péntek esti vegyes versenynapon lépnek pályára a telivérek. A belépés ingyenes! Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Következő időpont: november 20. vasárnap. A belépés ingyenes!

Forrás: lovasok.hu

 

Fieracavalli, Verona 2016

A Fieracavalli 118. felvonásához közeledve hamarosan ismét patadobogás rázza meg Veronát! A négynapos lovas kiállítás november 10. és 13. között a nemzetközi lovas világ fontos találkozóhelye. Ugye Te is ott leszel? Helyszín: Verona, Veronafiere Kiállító Központ. Időpont: 2016. november 10-13. A Fieracavalli már több mint egy évszázada tökéletes kapcsolatot biztosít a lovaglás iránti szenvedély, a lovassport, az üzlet, a szórakozás és a helyi közösségek között. Ez annak a sokoldalú tevékenységnek köszönhető, amellyel a Fieracavalli a lovakat sikeresen a "kultúra nagyköveteivé" tette nemcsak Olaszországban, hanem az egész világon.

Bővebben... [Fieracavalli, Verona 2016]
 

Lovastorna OB

Az Országos Lovastorna Bajnokságnak idén is a kaposvári Pannon Lovasakadémia ad otthont október 22-23. között. 11 egyesület több, mint 100 versenyzőjét láthatod, amint a gravitációval dacolnak a gyakorlataik bemutatása közben. A belépés díjtalan! A versenyek mindkét nap reggel 9 órakor kezdődnek. Szombaton este 18 óráig, vasárnap pedig délután 15 óráig zajlanak a megmérettetések.

Forrás: lovasok.hu

 

Lovastúra a Bakonyban

Pihend ki a hétköznapok fáradalmait a Bakony vadregényes tájain egy igazi lovas csapattal barangolva. Október 21-23. között felejthetetlen lovastúrán töltődhetsz fel gyönyörű lovaglással, kemencében sült vacsorával, borkóstolással. Saját lóval is jöhetsz és szólj a családnak, barátoknak is, hiszen ők is végigkísérhetnek fogaton ülve! Az örök élményről Haga Zsuzsi profi lovas fotós gondoskodik! Időpont: 2016. október 21-23. Helyszín: Bakonykoppány, Koppány Lovasudvar. A Lovasok.hu és a Lovaznimentem.hu bemutatja Magyarország TOP lovastúráit. Havonta más-más lovas helyre invitálnak. Valamennyi túrát fogat kíséri, így aki nem ül lóra, az is átélheti a lovas természetjárás gyönyörűségét. Sőt, ahol lehet saját lóval is részt vehetsz a programokon.

Bővebb információt itt találsz

Forrás: lovasok.hu

 

Ügető versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas ügető futamok várnak hétvégenként Budapesten, a Kincsem Parkban, legközelebb október 8-án szombaton. A belépés ingyenes! Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Forrás: lovasok.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 12