kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Reg. Fedeles Díjugrató Verseny

A kaposvári Pannon Lovasakadémián rendezik meg a Regionális Fedeles Díjugrató Versenyt 2017. február 11-12. között. Az eseményre nevezett lovasok összemérik az  erejüket, hogy kiderüljön, ki állhat közülük a dobogó legfelső fokaira. A belépés díjtalan!

Forrás: lovasok.hu

 

MSLT Tenyésztők Hétvégéje

Eladó sportlovad, esetleg fedezőméned, vagy ménjelölted van? Nevezd be már most a 2017-es Tenyésztők Hétvégéjére! Lovat szeretnél vásárolni, vagy fedezőmént keresel? Március 17-19. között a budapesti Kincsem Parkban láthatod és akár meg is vásárolhatod a legszebb sportlovakat, vagy kiválaszthatod kancád számára a legmegfelelőbb fedezőmént a Tenyésztők Hétvégéjén! 2017-ben ebben a bővített formájában harmadszorra kerül megrendezésre a Magyar Sportló és Magyar Félvér Tenyésztők Országos Egyesülete (MSLT) legnagyobb rendezvénye, a nagysikerű Tenyésztők Hétvégéje.

Bővebben... [MSLT Tenyésztők Hétvégéje]
 

Ügető versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas ügető futamok várnak hétvégenként Budapesten, a Kincsem Parkban, legközelebb január 21-én szombaton. A belépés ingyenes!
Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Időpont: 2017. január 21. szombat 14:00 órai kezdettel

Forrás: lovasok.hu

 

Évzáró Lovastúra

Búcsúzz a 2016-os évtől lóháton! Az Ópusztaszeri Akhal Ménes szeretettel várja az érdeklődőket egy Szilveszter előtt tartandó egész napos lovaglásra piknikebéddel, december 30-án 10:00 és 15:00 óra között. Jelentkezz már most! A Kiskunság télen is elvarázsol: a lovaglás a Kiskunsági Nemzeti Park több ezer hektáros tájvédelmi pusztasága mellett zajlik. Utunk során felfedezünk egy új útvonalat, amit eddig még nem használtunk, és ahonnan nagyon szép rálátás nyílik a vadregényes pusztára és különleges állatvilágára is. Déltájban megpihenünk egy piknikebédre a pusztaszeri csárdában.

Bővebb információt itt találsz

Forrás: lovasok.hu

 

X. Jubileumi Lovas Világkupa

Világbajnok fogathajtók csúcstalálkozója. December 3-4-én X. Jubileumi Lovas Világkupa keretében rendezik a mindig hatalmas közönségsikert hozó FEI World Cup Fogathajtó Világkupa Fordulót.

További információ itt olvasható

Forrás: lovasszovetseg.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 12