kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Lovasbemutató Szilvásváradon

Május 1-jén ünnepelj a lipicai lovakkal Szilvásváradon. Számos lovasbemutatót, többek között Kappel Edit szabadidomítását, valamint lovastorna-, fogat- és díjlovas bemutatót is láthatsz a fedeles lovardában. A nap sztárlovai az anyakancák lesznek kiscsikóikkal, a sztárfellépő pedig Sasvári Sándor.
Időpont: 2017. május 1., 12 óra. Helyszín: Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad, fedeles lovarda. Belépő: felnőtt 1.200 Ft, kedvezményes 1.000 Ft, 6 éves korig ingyenes. Jegyek a helyszínen kaphatók.

Forrás: lovasok.hu

 

XXII. Hintók Versenye

Népes mezőny van kialakulóban, az április 29-én tartandó Hintók Versenyére, melyet idén huszonkettedik alkalommal rendeznek meg Sárbogárdon. A verseny ismét felkészültségi próbára hívja az amatőr fogatosokat. A belépés ingyenes! Helyszín: 7003 Sárbogárd, Ifjúsági Park

Forrás: lovasok.hu

 

Nyuszi Kupa

A nyírcsaholyi Főnix Park április 15-én húsvéti jelmezes futószáras és ügyességi versenyt rendez, ahol a beöltözve érkezőket külön díjazzák. A megmérettetés után minden kedves versenyzőt és kísérőt megvendégelnek. A részvétel regisztrációhoz kötött. Időpont: 2017. április 15.Helyszín: Főnix Park, 4356 Mátészalka-Nyírcsaholy, 0149/2-18. hrsz. Belépés: Regisztrációhoz kötött. A versenyre való nevezés egy lovaglás árába kerül. Húsvéti jelmezes Nyuszi Kupát rendez a nyírcsaholyi Főnix Park. A jelentkezők számától és tudásától függően több kategóriában mérettethetik meg magukat a résztvevők, akik futószárral vagy akadálypályán teljesíthetik az ügyességi feladatokat. Ölts magadra húsvéti jelmezt, például nyuszifüleket, mivel a beöltözötteket külön díjazzák.

Forrás: lovasok.hu

 

Díjlovagló Talentum Kupa

A pátyi Bellandor Lovasközpontba utaznak a díjlovasok 2017. február 25. és 26. között, hiszen itt rendezik meg a Díjlovagló Talentum Kupát. A tehetséges lovasok többek között olyan versenyszámokban mérik össze tudásukat, mint a 4, 5 és 6 éves fiatal díjlovak versenye vagy a Szent György-díj. A belépés díjtalan!Helyszín: Bellandor Lovasközpont, 2071 Páty, Jenei dűlő.

Forrás: lovasok.hu

 

Nagyvázsonyi lovas farsang

Maskarás bál, lovas felvonulás, pálinkamustra és bio-háztartás bemutató vár Rád 2017. február 25-én, ha ellátogatsz a nagyvázsonyi lovas farsangra. A bálon élő zene garantálja a jó hangulatot, a tombolasorsoláson pedig próbára teheted a szerencsédet. Időpont: 2017. február 25. Helyszín: Reményi Antal Rendezvényház, 8291 Nagyvázsony, Kinizsi Pál utca 96. Belépés: A felvonulás díjtalan. A bálra jelmez nélkül 1.000 Ft/fő, jelmezben 700 Ft/fő a belépő.

Forrás: lovasok.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 12