kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Makói Díjugrató Verseny

A Díjugrató Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. augusztus 26-án Makón. A belépés díjtalan! A díjugratás talán a világ egyik legkedveltebb lovassportága. A lovasok egymástól eltérő magasságú és szélességű akadályokból álló sorozaton ugratnak át. Vajon kinek sikerül a legkevesebb verőhibával a szintidőn belül teljesíteni a pályát?

Forrás: lovasok.hu

 

Festetics Vágta

A Nemzeti Vágta előfutama, a Festetics Vágta 2017. augusztus 20-án vár Téged Gyenesdiásra.

Forrás: lovasok.hu

 

Szentlőrinci Vágta

A Szentlőrinci Gazdanapok, az ország egyik jelentős mezőgazdasági vására ebben az esztendőben augusztus 11. és 13. között várja a szakmai közönséget és a vásárlátogatókat, illetve a vágta szerelmeseit. 2017. augusztus 13-án a 24. Szentlőrinci Gazdanapok ad otthont a Nemzeti Vágta híres elővágtájának, a Szentlőrinci Vágtának. A lovasok versenye vasárnap délelőtt veszi kezdetét, míg a döntőre délután kerül sor a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Vásárcentrumában, a vágta pályán. Elkezdődtek a Nemzeti Vágta Szentlőrinci előfutamára a nevezések is.

Bővebben... [Szentlőrinci Vágta]
 

51. Hortobágyi Lovasnapok

Július 7-9. között Téged is vár az 51. Hortobágyi Lovasnapok, a magyar lovasélet összegzése, melyben a profi lovasok éppúgy szerepet kapnak, mint az amatőrök és a lókedvelő felnőttek és gyermekek. Irány a csikósok földje, ahol múlt és jelen találkozik! Időpont: 2017. július 7-9. Helyszín: Hortobágy, Mátai Ménes

Forrás: lovasok.hu

 

Díjugrató verseny Sóskúton

A Díjugrató Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. június 10-én Sóskúton. A belépés díjtalan! A díjugratás talán a világ egyik legkedveltebb lovassportága. A lovasok egymástól eltérő magasságú és szélességű akadályokból álló sorozaton ugratnak át. Vajon kinek sikerül a legkevesebb verőhibával a szintidőn belül teljesíteni a pályát?

Forrás: lovasok.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 12