kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Fieracavalli, Verona 2017

A Fieracavalli 119. felvonásához közeledve hamarosan ismét patadobogás rázza meg Veronát! A négynapos lovas kiállítás október 26. és 29. között a nemzetközi lovas világ fontos találkozóhelye. Ugye Te is ott leszel?

Forrás: lovasok.hu

 

Díjlovagló Verseny Szentán

A Díjlovagló Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. október 7-én Szentán. A belépés díjtalan! Nézd testközelből a lovassportok királynőjét, a díjlovaglást! A díjlovas bemutató a ló és lovas közötti tökéletes harmóniát és összhangot mutatja be. A leglátványosabb formája az úgynevezett Zenés Kűr, ahol zenével összhangban mutatják be csodálatos gyakorlataikat lovaikkal a lovasok.

Forrás: lovasok.hu

 

Szabadidőlovasok Pest m.-i döntője

A Szabadidős Lovas Szövetség első Pest megyei döntője október elsején Pilisen várja a lovasokat és érdeklődőket, hogy megmérettessék magukat a bajnoki címért vagy akár a versenyszámokért külön elbírálással. Időpont: 2017. október 1. Helyszín: Csilló Lovasiskola Pilis, Kodály Zoltán utca 1.

Forrás: lovasok.hu

 

Díjugrató Verseny Ócsán

A Díjugrató Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. szeptember 16-án Ócsán. A belépés díjtalan!

Forrás: lovasok.hu

 

Díjlovagló Verseny Cinkotán

A Díjlovagló Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. szeptember 3-án Cinkotán. A belépés díjtalan! Nézd testközelből a lovassportok királynőjét, a díjlovaglást! A díjlovas bemutató a ló és lovas közötti tökéletes harmóniát és összhangot mutatja be. A leglátványosabb formája az úgynevezett Zenés Kűr, ahol zenével összhangban mutatják be csodálatos gyakorlataikat lovaikkal a lovasok.

Forrás: lovasok.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 12