kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Mikulás Lovas Gála

A Magyar Lovas Színház teljesen felújított ünnepi műsora, mely örömteli szórakozás nem csak gyerekek de a felnőttek számára is. A lovas Mikulás vágtában, zsákjában meglepetésként a világ legszebb karácsonyi dalaival, valamint a gyerekek által legkedveltebb rajzfilmek betét dalaival lepi meg a közönséget. A lovas színház teljes társulata együtt egy varázslatként idézi elénk a közelgő Mikulás és karácsony hangulatát. Mindenki kaphat egy kis ízelítőt abból a szeretetből ami a lovakat és az embereket is összeköti. Vegyen részt Ön is az előadáson és ezzel a műsorral ajándékozza meg gyermekeit, unokáit, hiszen a Mikulás mindenkinek ajándékot is hoz. Helyszín: Magyar Lovas Színház, Komárom  Időpont: 2017.12.02. 16 óra

Bővebb információ és jegyek itt találhatók

Forrás: lovam.hu ticketportal.hu

 

Galopp versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas galopp futamok minden hétvégén a Kincsem Parkban! A belépés ingyenes.
Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Következő időpont: 2017. július 21-én pénteken 18:00 órai kezdettel
A belépés ingyenes!

Forrás: lovasok.hu

 

Ügető versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas ügető futamok várnak hétvégenként Budapesten, a Kincsem Parkban. A belépés ingyenes!

Forrás: lovasok.hu

 

Fieracavalli, Verona 2017

A Fieracavalli 119. felvonásához közeledve hamarosan ismét patadobogás rázza meg Veronát! A négynapos lovas kiállítás október 26. és 29. között a nemzetközi lovas világ fontos találkozóhelye. Ugye Te is ott leszel?

Forrás: lovasok.hu

 

Díjlovagló Verseny Szentán

A Díjlovagló Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. október 7-én Szentán. A belépés díjtalan! Nézd testközelből a lovassportok királynőjét, a díjlovaglást! A díjlovas bemutató a ló és lovas közötti tökéletes harmóniát és összhangot mutatja be. A leglátványosabb formája az úgynevezett Zenés Kűr, ahol zenével összhangban mutatják be csodálatos gyakorlataikat lovaikkal a lovasok.

Forrás: lovasok.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 11