kezdőlap › ajánló »


1
Szűrő

Ajánló

Papírvékony biztonság

Bőr lovas felszerelések vásárlásakor hamar felmerül a kérdés, hogy a drágább vagy olcsóbb terméket válasszuk-e.

Az áru szépsége és kidolgozása mellett sokkal fontosabb szempont, a bőr minősége. Jellemzője a vastagsága, nedvességtartalma és a puhasága. Ezek rögtön tapintással érzékelhető tulajdonságok, majd a bőr finom meghajlításával és összenyomásával a teherbírása is tesztelhető. Tegyünk próbát a kantár vásárlással. Tipikusan olyan termék, melynél a vásárlók hajlamosak csak az ár alapján választani, egészen addig, míg elszakadt kantár szíjakkal nem lovagoltak be egészen az istállóig.

Bővebben... [Papírvékony biztonság]
 

Helyszíni nyeregpróba

A tökéletes illeszkedésért.

Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor kizárólag a lovas kényelmét tartották szem előtt a nyerget vásárlók. Az „akkor vegyünk egy nyerget” típusú vásárlás helyett az alapos választás kezd teret nyerni, hiszen a vevő igényei mellett a ló hátának adottságai nagyban befolyásolják a lehetőségeket. A minőségi nyereg ajánlása és vásárlása nem pusztán esztétikai szempontból lényeges, hanem a ló egészsége, a későbbi hát és izületi problémák megelőzése miatt is. Ma már több típusú, méretű vázzal készülnek a nyergek, zömük flexibilis, állítható kialakítású.

Bővebben... [Helyszíni nyeregpróba]
 

Többet ártasz, mint nyersz

Jó a helyszíni nyeregpróba?

Tudjuk pontosan mi az a helyszíni nyeregpróba? Luxus szolgáltatás, trendi sznobizmus, vagy alapos vásárlás? Gondoljunk csak bele, hogy szeretjük-e, ha próba nélkül kell vásárolnunk egy cipőt. Senki sem gondolja, hogy igazán kényelmes lesz az a lábbeli, aminek az illeszkedéséről nem tudunk felvéve meggyőződni.

Na, ugyanez a helyzet a nyergekkel is, ezért nagy segítség választás előtt a nyeregpróba!

 

Bővebben... [Többet ártasz, mint nyersz]
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

10. oldal / 10